Spring til indhold

Tak, fordi du er frivillig

Har du en frivillig i din forening, som du gerne vil sige tak til, så vil FrivilligCenter Holbæk gerne hjælpe dig med det

Det er så vigtigt, at sige tak til de frivillige... Men det kan være så svært! Derfor vil FrivilligCenter Holbæk gerne hjælpe dig med at gøre det.

Alle frivillige fortjener anerkendelse for deres frivillige indsats. Det behøver ikke være guld og grønne skove. Et klap på skulderen og et "tak" kan ofte være nok.

Giv en t-shirt

Derfor har vi lavet en t-shirt med teksten "TAK fordi du er frivillig". Denne t-shirt vil vi tilbyde dig, så du kan give den til en frivillig i din forening.

TAK fordi du er frivillig   TAK fordi du er frivillig

På bagsiden er t-shirten er der en hånd med et "TAK" i midten. Her kan du - og andre - give et klap på skulderen som tak til den frivillige.

Det er ganske gratis at få en t-shirt fra FrivilligCenter Holbæk, som du kan give til en frivillig.

En god historie

Vi vil dog gerne være med, når du overrækker t-shirten til den frivillige. Så kan vi hjælpe med at tage billeder (måske endda en lille video, når du overrasker den frivillige) og være med til at fortælle den gode historien om netop DIN helt særlige frivillige.

Bestil en t-shirt

 

Sig tak på Facebook

FrivilligCenter Holbæk tilbyder også en anden måde at sige "TAK" på. Det sker ved at slå billedet nedenfor op på Facebook.

Hvis du fx. kender en frivillig, der hedder Majken, og er ven med hende på Facebook, så kan du slå billedet op på hendes "væg" og skrive til hende:

"Kære Majken
Tusind tak for din hjælp ved vores arrangement i lørdags. Det var super dejligt, at du gad hjælpe os med at få smurt alle de mange sandwich. Uden din hjælp skulle vi andre have løbet dobbelt så stærkt for at nå det hele.
TAK...
kh René"

Lad meget gerne din takke-tekst følge af dette hashtag: #sigtak

 

TAK fordi du er frivillig

Du gemmer billedet på din computer ved at højreklikke på det og vælge "Gem billede som..."

 

Nyt pr. maj 2017

Som noget nyt har vi nu også lavet en version af TAK-logoet, hvor du kan skrive navnet på din egen forening. Versioner er lavet i Powerpoint og når du har skrevet navnet på foreningen, som gemmer du filen som en .jpeg-fil og bruger den i stedet.

TAK-logo med plads til din forenings navn

 

 Feedback

Sidst opdateret

16.05.2017

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Sig tak til de frivillige

Vil du også sige tak til en frivillige, så kig her...