Spring til indhold

Kopiaftale med Holbæk Bibliotek

FrivilligCenter Holbæk har indgået en aftale med Holbæk Bibliotek, de lokale biblioteker i Jyderup, Svinninge og Tølløse samt OrØkontoret om gratis kopiering til de lokale foreninger

Med ordningen kan foreningerne* besøge bibliotekerne i deres bemandende åbningstider og få taget gratis kopier til deres forening.

Pr. 2. juni 2014 har vi udvidet ordningen til også at omfatte OrØkontoret. Du kan se åbningstider og adresse her.

Med ordningen kan foreningerne* besøge bibliotekerne i deres bemandende åbningstider og få taget gratis kopier til deres forening. Den gratis kopiordning er etableret til brug for "foreningers daglige brug". Det vil i praksis sige til internt brug og hvad der svarer til ca. 100 kopier af hvert "kopijob".

Det eneste, det kræver, er et kopicertifikat underskrevet af foreningens formand. Det skal vises til personalet i skranken på biblioteket, før man kan få taget de gratis kopier.

Kopicertifikatet fås ved henvendelse til FrivilligCenter Holbæk på frivilligcenter@holb.dk.

 

Bibliotekernes åbningstider og adresser

 

 

* Til interesseorganisationer, private- eller lukkede foreninger med begrænset medlemstilgang, f.eks. vandværksforeninger, grundejerforeninger, boligforeninger, andelsboligforeninger og lign. stilles tilbuddet om gratis kopiering ikke til rådighed.Feedback

Sidst opdateret

07.01.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard