Spring til indhold

Foreninger forbedrer NemVagt

Workshop onsdag 24. juni blev startskuddet for ni foreningers indsats med at forbedre vagtplanlægningssystemet NemVagt
25.06.2015

Ni foreninger har fået gratis adgang til vagtplanlægningssystemet NemVagt resten af 2015. Deres betaling for dette er, at de skal bruge det aktivt resten af året i deres forening, og de skal være med til at forbedre NemVagt til gavn for fremtidige foreningers brug af systemet.

På en workshop onsdag 24. juni 2015 var udviklerne af NemVagt tilstede for at introducere systemet til de deltagende foreninger. Der blev brugt tid på oprettelse af vagter, roller, opgaver, lokationer, specialvagter og meget, meget mere.

Foreninger skaber forbedringer

Nu skal foreningerne så hjem til dem selv og begynde at anvende systemet. I det næste halve år er det så planen, at foreningernes erfaringer med brugen af NemVagt skal danne basis for relevante forbedringer af systemet. Forbedringer der kan gøre brugen af NemVagt endnu bedre for foreningerne i fremtiden.

- Det er vores håb, at vi kan tilbyde et forbedret NemVagt til alle foreninger. Og det er også vores håb, at vi sammen med FrivilligCenter Holbæk kan tilbyde enten en rigtig skarp pris på systemet - eller måske ligefrem en gratis, sponsoreret løsning, fortæller Johnny Schäffer, adm. direktør i InternetService, der har udviklet NemVagt.

Læs mere om NemVagt

 Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard