Spring til indhold

Frivillige skaber nyt spisefællesskab i Holbæk

En gruppe af frivillige har skabt et helt nyt spisefællesskab i Holbæk, der sætter fokus på frivillighed, fællesskab og madkultur
25.08.2015

Spisefællesskabet i Holbæk har udsendt denne pressemeddelelse om deres nyt tiltag, hvor alle er velkomne.

Der er indtil videre fastsat fire datoer for spisefællesskabet: 2. september, 30. september, 21. oktober og 4. november - alle dagene i tidsrummet kl. 17.30-19.15.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne.

Pressemeddelelse

Kom og spis aftensmad og hør et kort foredrag eller et stykke musik på Kunsthøjskolen i Holbæk. Datoerne i efteråret er: 2. september, 30. september, 21. oktober og 4. november i tidsrummet kl. 17.30-19.15. Både børn og voksne er velkomne og det er gratis at deltage.

Kunsthøjskolens kokke og køkkenpersonale står for menuen. Vi bruger sensommerens og efterårets grøntsager. Noget af det, hiver vi op af kunsthøjskolens køkkenhave, andet får vi fra andre, så vidt muligt lokale producenter. Brødet er for eksempel bagt med mel fra den lokale Mejnerts Mølle. Maden vil være lækker, sund og overvejende økologisk.

Blandt foredragsholderne er Andreas Lloyd, der har været med til at starte Fødevarefællesskabet i København, forfatteren Birgitte Krogsbøll; der har skrevet den finurlige digtsamling "Dyr med næb ordnet efter antal vinger". Forstander på kunsthøjskolen og pianist Michael Nielen, der opfører koncerten Küchenmusik. Endeligt kommer debattør og direktør for tænketanken Cura; Karen Lumholt og giver sit bud på fremtidens familieliv og fællesskaber.

Vi vil kile gode hverdagsoplevelser ind mellem opvask, indkøb og andre praktiske gøremål, og skabe mulighed for at mødes på kryds og tværs. Det er sjovere at gøre tingene sammen så alle, der deltager, giver en hånd med undervejs.

Spisefællesskabet giver også plads til debat og diskussion af nye lokale initiativer over en kop kaffe. Så hvis du har lyst til at starte et lokalt projekt, kan det være en god ramme at gøre det i.

Det er gratis at deltage og spise med, men antallet af pladser er begrænset. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden: www.spisefaellesskabet.dk hvor du også kan se programmet for hver aften.

Print en plakat for spisefællesskabet

 Feedback

Sidst opdateret

12.08.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard