Spring til indhold

Ny Kulturfestival på Holbæk Havn søger frivillige

Kom og vær en del af et stort og sjovt projekt. Du kommer til at arbejde med mange spændende projektledelsesværktøjer og dygtige fagfolk
26.11.2015

Meld dig som frivillig på Havne-kulturfestivalen i Holbæk og få nye kompetencer, udvid dit CV og vær sammen med en masse andre ligesindede og skab i fællesskab årets store kulturfestival i Holbæk i 2016.

Om dig

Du har interesse, lyst og gerne kompetencer inden for arbejdsområderne:

  • Digitalisering - Videoer, sociale medier og storytelling
  • Viden - Opbygning af videnscenter inden for havnekultur, maritim historie og vand og miljø
  • Research og formidling - Dialog, debat og interviews med borgere og i netværk
  • Events - Events i byen og omkringliggende byer op til festivalen
  • Eksekvering - Opløb på festivalen
  • Indhold - Kuratering, programopbygning og kreativitet

Der er brug for frivillige med kompetencer på forskellige niveauer og med lyst til at tage fat på forskellige arbejdsområder. Der vil både være udfordringer for dig, som har erfaring inden for de nævnte områder og dig som er uerfaren, men har lyst til at lære og udføre løbende i processen.

Det forventes dog, at du kan møde fast én eftermiddag om ugen - ofte en torsdag... og at du har mulighed for at arbejde på en laptop, og ellers er et pligtopfyldende og ansvarsfuldt menneske, som overholder gensidige aftaler og opgaver.

Et kreativt miljø

Du vil komme til at arbejde sammen med professionelle producenter, projektledere, instruktører, musikere, scenekunstnere, kokke, dansere, sangere, skuespillere, teknikkere og en masse andre aktører inden for erhverv og foreningsliv. Så der bliver masser af muligheder for at udbygge netværk og venskaber på tværs af projekter og arbejde.

Ansøgning og første INFODAG for frivillige

Du kan sende din ansøgning og/eller tilmelde dig INFODAG for nye frivillige hos kulturfestivalleder Nadja Kalnæs.

Skriv til Nadja Kalnæs

INFODAGEN for frivillige er mandag 30. november kl. 16.30-18.00 på Holbæk Teater. Her vil du møde Holbæk Teaters ledere Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen samt kulturfestivallederen Nadja Kalnæs m.fl.Feedback

Sidst opdateret

26.11.2015

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard