Spring til indhold

Hjælp med at synliggøre frivilligjobs

FrivilligCenter Holbæk intensiverer nu indsatsen for at få synliggjort de frivilligjobs, der er i de lokale foreninger
16.01.2015

Der er hele tiden masser af muligheder for at finde et frivilligjob i en lokal forening i Holbæk. FrivilligCenter Holbæk opfordrer hele tid de lokale foreninger til at rekruttere deres frivillige via Frivilligjob.dk.

- På den måde sikrer vi, at alle lokale frivilligjobs bliver samlet og vist samme sted. Det gør det nemmere for de frivillige at finde det, der er aller mest interessant for dem, fortæller Jens Albagaard, FrivilligCenter Holbæk.

Hjælp til synliggørelse

FrivilligCenter Holbæk har nu brug for en masse hjælp til at få udbredt kendskabet til Frivilligjob.dk og de lokale frivilligjobs. Derfor bliver der vist de seneste frivilligjobs på infoskærmene på kommunens biblioteker samt på Borgerservice i Holbæk.

Desuden bliver der månedligt udsendt udsendt et opslag til alle lokale haller samt alle lokalfora, så disse kan hjælp med at udbrede kendskabet.

Hvis du kender til et sted, hvor det kunne være relevant at hænge et opslag op, så print opslaget ud (link nedenfor) og hæng det op. Du må også meget gerne sende det videre til andre, der gerne vil hjælpe med at udbrede kendskabet til de lokale frivilligjobs.

 

Opslag med lokale frivilligjobs (pdf)

Opslag med lokale frivilligjobs (billede)

 Feedback

Sidst opdateret

16.04.2018

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Lokale frivilligjobs

Er du på udkig efter et lokalt frivilligjob, så er det her du med fordel kan fortsætte din søgen.

Kig her!

Sig tak til de frivillige

Vil du også sige tak til en frivillige, så kig her...