Spring til indhold

Informationsmøde om frivillig gældsrådgivning

Onsdag 14. januar er der informationsmøde om en frivillig gældsrådgivning i Holbæk - kom og hør mere om, hvordan du kan være med
05.01.2015

Kunne du tænke dig at blive frivillig gældsrådgiver og hjælpe nogle medmennesker, der har brug for din hjælp til at få styr på deres økonomi?

Så kom og hør mere om Frivillig Gældsrådgivning i Holbæk på et informationsmøde onsdag 14. januar 2015 kl. 19.00 på FrivilligCenter Holbæk.

Formål og indhold

Som frivillig gældsrådgiver skal man hjælpe med at skabe et overblik over økonomien og tilbyde rådgivning om løsningsmuligheder. Man skal hjælpe de besøgende med at hjælpe dem selv fx. ved at lægge budgetter for deres privatøkonomi.

Som frivillig gældsrådgiver bliver man tilbudt relevant uddannelse og træning samt opfølgende coaching og fælles evaluering.

Den frivillige gældsrådgivning foregår i teams af to personer, så man aldrig sidder alene og rådgiver.

Tilmelding og information

Er du interesseret i at høre mere om Frivillig Gældsrådgivning i Holbæk, så kom til informationsmødet onsdag 14. januar 2015 kl. 19.00 på FrivilligCenter Holbæk, Kasernevej 6, 4300 Holbæk.

Du kan også ringe på telefon 72 36 99 53 og høre mere eller tilmelde dig til mødet nedenfor.

Tilmelding til informationsmødet

 Feedback

Sidst opdateret

24.03.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyck Augustesen

Frivillig Gældsrådgivning i Holbæk

Frivillig Gældsrådgivning i Holbæk har åbent hver onsdag kl. 16.30-19.30 og du finder den på FrivilligCenter Holbæk, Rådhuspladsen 1, 4300 Holbæk.

 

Læs mere her

 

Find os