Spring til indhold

Kunstdage i pinsen 2015

Kunstdage i Pinsen afholdes i 2015 i dagene 23. til 25. maj. Det er nu muligt for lokale kunstnere i Holbæk Kommune at tilmelde sig
02.03.2015

PRESSEMEDDELELSE

Nu er der tilmelding til Kunstdage i Pinsen 2015

Kunstdage i Pinsen afholdes i 2015 i dagene 23. til 25. maj. Det er nu muligt for lokale kunstnere i Holbæk Kommune at tilmelde sig.

Kunstdage i Pinsen er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor kunstnere, kunsthåndværkere og gallerier i seks midt- og vestsjællandske kommuner åbner dørene for alle interesserede. I år er det 13. gang at arrangementet gennemføres. Sidste år var over 100 kunstnere, kunsthåndværkere og udstillingssteder med, og bød på en bred vifte af forskellige kunstneriske udtryk, genrer og håndværk.

Kunstdage i Pinsen er et samarbejde mellem Kalundborg, Lejre, Ringsted, Slagelse, Holbæk og Sorø kommuner. Projektet støttes af Kulturregion Midt- og Vestsjælland. i Holbæk er det FrivilligCenter Holbæk og Holbæk Erhvervsforum der i fællesskab koordinerer planlægningen af begivenheden.

Deadline for tilmelding lige om hjørnet

Er man kunstner, kunsthåndværker eller har et udstillingssted, har man mulighed for at deltage i kunstdagene. Kunstdagene er for både amatører og professionelle, og det koster 800 kroner at deltage. Sidste frist for tilmelding og indbetaling er torsdag den 5. marts 2015 kl. 12.00. Og man tilmelder sig på: www.kulturkasernen.dk/kunstdage.

Tilmeldingen er bindende, og man forpligter sig til en minimumsåbningstid kl. 11-17 alle tre dage i Pinsen.

Informationsfolder og annoncering

Der udgives hvert år en folder, hvor der er en kort præsentation af de kunstnere, der er en del af Kunstdage i Pinsen, og et kort over hvor i regionen, de udstiller. Folderen bliver sammen med plakater delt rundt til kunstnerne, biblioteker og turistbureauer. Folderen for Kunstdage i Pinsen 2015 forventes at være klar i uge 16, 2015. Der arbejdes pt. på en hjemmeside for kunstdagene, og der bliver tillige både annonceret i lokale og landsdækkende aviser samt i kunstaviser.

For yderligere information kontakt:

Jens Albagaard
Frivillighedskonsulent i FrivilligCenter Holbæk
Telefon: 72 36 99 53
Mail: jensa@holb.dk

Claus Westergaard
Turismechef, Holbæk Erhvervsforum
Telefon: 31 31 58 54
Mail: claus@heforum.dkFeedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard