Spring til indhold

Spejderne takker deres frivillige

Lederne i Skovvejens Blå Spejdere takkede de to forældre i bestyrelsen for deres frivillige indsats
30.01.2015

I starten af december var spejdere og forældre i Skovvejens Blå Spejdere samlet for at lave juledekorationer til de enlige pensionister i Gl.
Jernløse. Ved denne lejlighed sagde lederne tak til bestyrelsen for deres store indsats i årets løb.

Skovvejens Blå Spejdere har en sammensat bestyrelse af forældre, ledere og unge i bestyrelsen. Den særlige tak gik til forældredelen af bestyrelsen. I Skovvejens Blå Spejdere har de en stor flok fantastiske spejdere. Spejderne er altid villige til at yde en ekstra indsats, og de er meget engagerede i mange aktiviteter både i spejderregi, og når de har lavet aktiviteter med ikke-spejdere f.eks. Børnehavespejd i de lokale børnehaver.

- Vores spejdere støttes utroligt meget af deres forældre. De får lov at deltage og opmuntres også til at deltage. Når spejderne deltager stærkt, får lederne lyst til at deltage stærkt, og på denne måde skaber vi en ekstra stærk gruppe, fortæller gruppeleder Ivar Thyssen.

En fantastisk bestyrelse

- Kernen i vor forældregruppe er de forældre, som har valgt at give et ekstra bidrag til spejderne ved at stille op og deltage i bestyrelsesarbejdet. Skovvejens Blå Spejdere har en helt fantastisk bestyrelse. De bakker spejderne op på alle mulige måder, og de medvirker til at gøre ledergerningen sjov, udfordrende og glædelig. Bestyrelsen stiller op i tide og utide og hjælper os, når lederne ikke kan magte opgaverne alene, og det giver ekstra varme i hjertet.

Tak for hjælpen til Majbrit og Gerda- Hele vores bestyrelse er fantastisk, og der er især to forældre, som er lidt mere fantastiske. Det er Majbrit Frederiksen, Igelsø og Gerda Lunn, Regstrup. Majbrit og Gerda er der altid, når vi behøver assistance. Lige gyldigt hvad, så står Majbrit og Gerda der, og det er ufatteligt, hvor meget de påtager sig. Derfor vil vi også gerne hylde dem med en Frivilligheds T-shirt, som en lille tak for deres kæmpe indsats, afslutter Ivar Thyssen.

 

Bestil en t-shirt til en frivillig

 Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Sig tak til de frivillige

Vil du også sige tak til en frivillige, så kig her...