Spring til indhold

Det fælles bedste - Folketræf i Hvalsø

Foreningen Praktisk Økologi afholder folketræf om bæredygtighed, økologi, omstilling, klima og miljø
16.03.2016

Vil du være med til at udvikle et folketræf fra start til slut, der er bæredygtigt både i sin tanke, men også i sin udformning? Eller har du et par timer, som du gerne vil bruge på Det fælles bedste eller gode idéer til, hvordan du lokalt for skabt politisk debat om vores fælles klimafantastiske fremtid? Så er der også en plads og opgave til dig. Sammen skaber vi Det fælles bedste.

Lige nu er en gruppe af frivillige i gang med at arrangere dette års folketræf, så her er der rig mulighed for at blive en del af Det fælles bedste-familien. Folketræffet bliver drevet af arbejdsgrupper. Herunder finder du de enkelte grupper og deres kontaktpersoner, som du er velkommen til at skrive til, hvis du er interesseret i at hjælpe eller bare har et spørgsmål.

Er I en forening eller et fællesskab, som tænker, at I også vil være med til at skabe dialog om folketræffet og Det fælles bedste, eller har du en helt ny idé til, hvordan vi skaber en grønnere udvikling politisk og praktisk, så skriv til Trine Krebs, formand@praktiskoekologi.dk, for at tale om mulighederne inden for rammen af Det fælles bedste.

Folketræffet afholdes i dagene 22. til 24. april 2016 - og der er tilmeldingsfrist 1. april.

Læs mere om Det fælles bedste

 Feedback

Sidst opdateret

16.03.2016

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard