Spring til indhold

Få flere medlemmer i din forening

Inspirationsmøde med Dansk Flygtningehjælp og frivillige fra Holbæk kommune
22.09.2016

Mandag den 10. oktober klokken 19.00-21.00 inviterer Dansk Flygtningehjælp og Holbæk Kommune til inspirationsmøde i HBIs Klubhus, Borgmestergårdsvej 11, 4300 Holbæk. Temaet er aktive flygtninge i fritids- og foreningslivet. 

Lokal deltagelse

Flygtninge vil gerne være med i fritids- og foreningslivet ligesom alle andre. Ofte skal de bare have en håndsrækning for at være med.

På inspirationsmødet fortæller Dansk Flygtningehjælp, hvordan vi sammen styrker flygtninges deltagelse i lokale fritidsaktiviteter.

På mødet vil I få viden om og inspiration til, hvordan I som fagfolk, foreninger og frivillige kan støtte flygtningebørn og -unge og deres forældre til aktiv deltagelse i fritids- og foreningslivet. Mødet vil være en blanding af faglige oplæg, præsentation af konkrete redskaber, introduktion til Fritidspuljen og dialog om jeres erfaringer med at modtage og fastholde flygtninge i fritidsaktiviteter. 

Fritidspuljen

Fritidspuljen giver støtte til kontingent og fritidsudstyr for børn og unge fra familier på integrationsydelse. Se mere på: fritidspuljen.flygtning.dk

Tilmelding

Til mødet byder vi på en sandwich, kaffe og the.

Tilmelding af hensyn til bestilling af forplejning til: Integrations-fælles-skaber Marianne Reinwald på marei@holb.dk eller sms 72 36 39 34 senest den 7. oktober.

 Feedback

Sidst opdateret

01.05.2018

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin