Spring til indhold

Invitation til Frivillig Fredag 2016

FrivilligCenter Holbæk og fælles-skaberne inviterer til Frivillig Fredag fredag 30. september 2016 kl. 15.00-18.00 på Torvet i Holbæk
09.06.2016

Kom og vær med at skabe en god og festlig eftermiddag på Torvet (ud for Ahlgade 51) i Holbæk. Vi sætter et telt op, og byder alle på popcorn og slushice.

Med Frivillig Fredag vil vi gerne fejre alle jer, der er frivillige i Holbæk Kommune. Jer, der er aktive i foreninger, i kommunens tilbud, i idræts- og sportsforeninger eller i jeres lokalområde. Kort sagt, alle der yder en frivillig indsats og er med til at gøre en forskel.

Frivillig Fredag er vores tak til jer. Vi vil gerne fejre jer og give jer mulighed for at vise alle andre, hvem I er og den forskel I gør.

Kom og sæt jeres præg på Frivillig Fredag. I kan:

Booke et cafebord i teltet:
Vis materialer eller byd folk på en hyggelig snak ved jeres eget cafebord. Book et cafebord hele eftermiddagen eller i det tidsrum, der passer jer. Se tilmeldingsblanketten.

Vise, hvad I kan:
Præsenter jer selv  ved at vise,  hvad I laver. Vi har plads til opvisninger og korte indslag foran teltet. Skriv  en kort beskrivelse i tilmeldingsblanketten, så sætter vi et program sammen, hvor vi forhåbentlig får plads til alle.

I er også velkomne til at  hænge jeres plakater op og gå rundt med jeres materialer i og udenfor teltet. Eller bare kigge indenfor i teltet til slushice og popcorn. 

Meld jer til senest 24. august 2016 ved at sende den vedhæftede tilmeldingsblanket til mettp@holb.dk. Det endelige program sendes ud cirka 14 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at se jer,
Fælles-skaberne og FrivilligCenter Holbæk

PS. Du må meget gerne sende invitationen videre til andre, du mener kan have glæde af invitationen. Hvis du har modtaget invitationen flere gange, beder vi dig bære over med os.

 

Tilmeldingsblanket

 Feedback

Sidst opdateret

09.06.2016

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard