Spring til indhold

Badmintonklub gennemgår udviklingsforløb

Tølløse Badmintonklub er i fuld gang med et udviklingsforløb sammen med en konsulent fra Bevæg dig for livet
31.03.2017

Sidste år deltog et bestyrelsesmedlem fra Tølløse Badmintonklub i Bevæg dig for livet-akademiet. Folkeoplysningsudvalget i Holbæk Kommune havde udbudt et kompetenceudviklingsforløb over syv moduler til foreningsledere fra hele kommunen. 24 ledere deltog i akademiet og havde stor glæde af de ting, de lærte. Som den del af evalueringen blev det sagt, at nogle af deltagerne godt kunne tænke sig, at resten af deres bestyrelseskolleger også lærte noget af det samme.

Derfor besluttede Folkeoplysningsudvalget at tilbyde fem udvalgte foreninger et udviklingsforløb for hele foreningen. Tølløse Badmintonklub er én af de første foreninger, der nu er i gang med forløbet.

Bestyrelsen har sammen med badmintonkonsulent Tommy Kristoffersen fra Bevæg dig for livet drøftet, hvad det er for nogle udfordringer foreningen står med - og hvilke muligheder der er for at forbedre foreningens virke. For nylig fik de mulighed for at høre en række børn og deres forældre om, hvad de godt kunne tænke sig af muligheder i foreningen.

Et af ønskerne var Familiebadminton om lørdagen og her er bestyrelsen allerede i gang med at undersøge mulighederne. Et andet ønske, der dukkede op, var Natminton, hvor der spilles badminton i mørke og med UV-lys. Det er også et familiearrangement med masser af badminton, hygge, fællesspisning m.m.

 

 

Udviklingsforløbet fortsætter henover sommeren og målet er, at Tølløse Badmintonklub bliver en endnu bedre forening i fremtiden.Feedback

Sidst opdateret

01.05.2018

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard