Spring til indhold

Frivilligcenteret flytter til centrum

FrivilligCenter Holbæk flytter til større lokaler centralt i Holbæk og får mulighed for at tilbyde flere møde- og aktivitetslokaler til de frivillige foreninger.
16.11.2017

Et stort ønske bliver snart opfyldt for FrivilligCenter Holbæk. Det har i flere år været et udtrykt ønske at kunne tilbyde flere mødelokaler og mere plads til aktiviteter for de frivillige foreninger i Holbæk Kommune. Derfor er det med stor glæde, at det nu kan afsløres, at FrivilligCenter Holbæk mandag 4. december 2017 flytter ind på det gamle rådhus på Rådhuspladsen i Holbæk.

- Den centrale placering i centrum af Holbæk og lige over for stationen er helt igennem optimal for frivilligcenterets fremtidige virke. Der bliver bedre muligheder for at udlåne mødelokaler til de frivillige foreninger i Holbæk Kommune, fortæller Allan Lystrup fra FrivilligCenter Holbæk.

I de nye lokaler får FrivilligCenter Holbæk adgang til syv mødelokaler, der kan lånes af foreningerne. Når flytningen er kommet nærmere, vil det blive meldt ud, hvordan man fremover kan booke lokalerne.

De foreninger, der allerede har booket sig ind på det nuværende mødelokale i FrivilligCenter Holbæk, vil få deres booking flyttet til Rådhuspladsen 1 i Holbæk. Foreningerne vil få direkte besked om dette.

Frivillig Gældsrådgivning i Holbæk, der holder til på frivilligcenteret, flytter også samtidig.

På grund af flytningen vil FrivilligCenter Holbæk holde lukket fra torsdag 30. november til tirsdag 5. december – begge dage inklusiv.Feedback

Sidst opdateret

16.11.2017

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard