Spring til indhold

Jyderup Hundeskov etableret af frivillige kræfter

Med støtte fra Frivilligrådet og Aktivitetspuljen har frivillige kræfter etableret Jyderup Hundeskov til glæde for både hundeejere og skovejere
20.09.2017

Det har været et stort ønske for rigtig mange hundeejere i Jyderup at have adgang til et område, hvor det er muligt at gå tur med sin hund uden at skulle have den i snor. Derfor gik en gruppe af frivillige sammen og kontaktede en privat skovejer, der gerne ville leje et område ud til formålet.

Med en støtte på 13.000 kr. fra Frivilligrådet og Aktivitetspuljen har de frivillige fået etableret hundeskoven.

- Hundeskoven har haft stor betydning for hundeejerne i og omkring Jyderup samt for lodsejerne, der har skov omkring hundeskoven, fortæller Søren Bøtker Pedersen fra foreningen Jyderups Fremtid, der har hjulpet de frivillige med det administrative.

- Hundeskoven bliver brugt af rigtig mange. Der er oprettet en Facebook-gruppe for brugere af hundeskoven, og der er allerede her 3 måneder efter ibrugtagning 200 medlemmer. Det er dog langt fra alle brugere, der er med i denne gruppe. Vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger på skovens størrelse og indretning.

Fra lodsejerne, der har naboskove, har de frivillige fået tilbagemelding om, at de brugere, som havde en tendens til at gå med hunde løs, selv om det ikke er tilladt, er faldet, nu hvor der er kommet et område, hvor det er lovligt med løse hunde.

Søg tilskud i Aktivitetspuljen

Følg med i Jyderup Hundeskov på Facebook

 Feedback

Sidst opdateret

07.05.2018

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Aktivitetspuljen

Hvert år uddeler Frivilligrådet 150.000 kr. fra Aktivitetspuljen.

Se, hvordan du søger penge fra puljen