Spring til indhold

Tølløse takker sine gymnastik-frivillige

Ved den årlige gymnastikopvisning uddelte Tølløse Gymnastikforening vandrepokaler, gaver og TAK t-shirts
14.03.2017

Tølløse Gymnastikforening uddelte en Voksenpokal til Ole Hansen (tv) og en Ungdomspokal til Mille Søgaard Olsen (th) fordi de begge har udvist et helt særligt engagement i foreningen.

Begge de frivillige fik en takketale med på vejen sammen med en TAK t-shirt.

Om Ole Hansen blev der sagt:

For 7 år siden startede Ole op med at løbe efter en kort pause på 40 år, og hans motto er, at det aldrig er for sent at komme i gang! Derfor var han også hurtig til at gribe idéen, og fik startet et gå-hold, da fysikken ikke længere kunne holde til løb. Ole skaber en positiv stemning på gå-holdet, fordi han er omsorgsfuld, positiv med en kvik bemærkning og altid opmærksom på, at alle har det godt på gå-holdet. I foreningen er han altid social og klar med en hjælpende hånd.

Om Mille Søgaard Olsen blev der sagt:

Hun fik sine første gymnastiksko på allerede da hun var 1 år og 10 mdr. De sidste 14 år har hun været aktiv i Tølløse Gymnastikforening. For 2 år siden blev hun træner for Dance Girls, sammen med 2 andre. Mille er en aktiv, engageret og superdygtig træner i vores forening. Hun opleves som sød, glad, hjælpsom og altid deltagende, kommer til instruktørmøder og bidrager altid konstruktivt og er ikke bleg for at give en hånd med.

 

Bestil en TAK t-shirt til en engageret frivillig

 Feedback

Sidst opdateret

01.05.2018

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Sig tak til de frivillige

Vil du også sige tak til en frivillige, så kig her...