Spring til indhold

Unge skaber fællesskab i Knabstrup

Elise på 14 år og Lykke på 16 år bor i Knabstrup og har skabt nyt fællesskab i byen på tværs af generationer
12.07.2017

Elise og Lykke går i hhv. 8. og 10. klasse og er begge aktive i Ungdomsbyrådet i Holbæk. Og så var de begge med til Folkemøde på Bornholm, hvor de talte med nogle byrådsmedlemmer om liv og sammenhold i lokalområderne.

Da de kom hjem fra Folkemøde satte de sig til tasterne og inviterede via Facebook alle i Knabstrup til en omgang rundbold og snobrød på shelterpladsen vel Knabstruphallen. Ret hurtigt viste der sig interesse for deres initiativ og i sidste uge samledes en gruppe lokale på tværs af generationer så på shelterpladsen til nogle hyggelige timer sammen.

Elise og Lykke har derfor fået blod på tanden til noget mere, så når sommerferien er overstået, så inviterer de igen til nye arrangementer.

- Det kan meget vel blive noget med at spise sammen. I en skov, ved en boldbane eller et helt tredje sted. Forældre har budt ind med, at de gerne vil være med til at lave mad, siger Lykke til Nordvestnyt.

Initiativet fra Elise og Lykke viser, hvor hurtigt og nemt man kan skabe nye fællesskaber i sit lokalområde. Lad det blive inspiration til andre, der kan gøre det samme.Feedback

Sidst opdateret

12.07.2017

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard