Spring til indhold

Fra efterladt loftlokale til lækkert klublokale

Med støtte fra Frivilligrådet og Aktivitetspuljen har frivillige kræfter i Tølløse etableret et fælles klublokale for to lokale foreninger.
11.07.2018

Et par kreative ildsjæle i Tølløse Gymnastikforening og Tølløse Karate Skole fik pustet liv i idéen om at indrette et fælles klublokale til deres to foreninger i et støvet loftlokale fyldt med gammelt skrammel fra tidligere tiders brug. Det krævede utallige arbejdstimer at sortere og rydde op. Endnu flere frivillige timer blev brugt på at gøre rent, male, opfriske gulvet og for eksempel forvandle gamle slidte borde til nærmest nye.

Så manglede de bare lige en økonomisk håndsrækning, så de kunne gøre lokalet til en helt perfekt ramme om deres to foreningers frivillige arbejde. Her kom bidraget fra Frivilligrådet og Aktivitetspuljen ind i billedet og blev en rigtig stor hjælp. De fik blandt andet mulighed for at købe køkkenskabe, kaffemaskine, køleskab, reoler, sofaborde og AV-udstyr.

De har nu et flot og velfungerende fælles klublokale. Begge foreninger bruger det flittigt som samlingssted før og efter træning, som hyggeligt venterum for forældre, til sociale arrangementer for holdene og til instruktørsamlinger og bestyrelsesmøder.

Klublokalet er deres base og det forstærker sammenholdet i det frivillige arbejde i begge foreningerne, der er rigtig glade og stolte af resultatet.Feedback

Sidst opdateret

24.03.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyck Augustesen

Aktivitetspuljen

Hvert år uddeler Frivilligrådet 150.000 kr. fra Aktivitetspuljen.

Se, hvordan du søger penge fra puljen