Spring til indhold

Ny formand for Frivilligrådet

Onsdag 16. maj 2018 var der årsmøde i Frivilligrådet. Det blev holdt i Kulturhuset No. 1 i Tølløse.
28.05.2018

Årsmøde 2018 blev holdt i Kulturhuset No. 1 i Tølløse. Frivilligrådet har tidligere givet tilskud til Fællesskab Tølløse og deres etablering af kulturhuset. Som indledning på årsmødet fortalte formand for Fællesskab Tølløse, Jens Algot, da også om tilblivelse af både forening og kulturhus.

På årsmødet var der også besøg af to andre foreninger, der har modtaget tilskud fra Frivilligrådet og Aktivitetspuljen. Steen Fogde Holbæk og Omegns Biavlerforening fortalte om deres projekt med udskiftning af gammelt biavlerudstyr til helt nyt, der har betydet, at foreningen er blevet mere etableret og bedre kan undervise nye biavlere og skoleklasser.

Søren Bøtker Pedersen fra Jyderup Hundeskov og Skarresø Stien fortalte om deres to projekter, der med masser af frivillige kræfter har givet mulighed for at hundeejerne i Jyderup og omegn kan nyde skoven uden at genere andre skovgæster. Desuden fortalte han om, hvordan Skarresø Stien nu er blevet mere bruger- og turistvenlig med nye skilte og pjecer, der viser vej rundt om søen.

Årsberetning

Formand Eva Nielsen fremlagde Årsberetning 2017 på vegne af Frivilligrådet. Hun kunne bland andet fortælle, at Frivilligrådet siden sidste årsmøde i 2017 har uddelt over 128.000 kr. fra Aktivitetspuljen.

Valg

Ved valget til Frivilligrådet var der genvalg til Eva Nielsen, Ivar Thyssen, Per Bahnsen, Dorte Mogensen og Kirsten Andersen. Desuden var der nyvalg til Maj-Britt Eschen fra Mødrehjælpen Holbæk samt Vivi Søgaard Hansen fra Sy- og strikkeklubben, Østergården Undløse.

Efter årsmødet konstituerede Frivilligrådet sig med Kirsten Andersen som ny formand, mens Stine Welent Andersen blev genvalg som næstformand.

 

Referat fra Årsmøde 2018 kan læses her

Sammensætningen af Frivilligrådet kan ses her

Billeder fra Årsmøde 2018 (fra Facebook)

 

 Feedback

Sidst opdateret

28.05.2018

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard