Spring til indhold

De frivillige blev fejret

Festlig ”Frivillig Fredag 2013” i Holbæk Kommune
30.09.2013

Fredag 27. september 2013 kunne alle interesserede opleve det store og varierede frivillige arbejde, som finder sted i Holbæk Kommune. Borgmester Søren Kjærsgaard åbnede begivenheden med en lokal udgave af "Kender du typen?":

- Lis er gift med Jens, hun har to børn og en hund. Som alle mulige andre har hun et også fuldtidsarbejde med de andre pligter og opgaver, som hører med. På den måde ligner Lis vel de fleste af os andre. Alligevel er hun lidt anderledes. For hun bruger næsten hele sin fritid som leder af den lokale spejdergruppe.

Set fra borgmesterens stol er Lis og alle de mange andre frivillige helt afgørende for, at Holbæk er en god kommune: - Derfor bakker vi som kommune op om det frivillige arbejde. Vi vil understøtte alt det gode mellem frivillige og kommune, understregede Søren Kjærsgaard.

"Frivillig Fredag 2013" fandt sted ved Kulturkasernen, hvor Eksercerpladsen var omdannet til en markedsplads med eksempler på frivilligt arbejde – lige fra Røde Kors-samaritter til husflid i Nyvang, spejdere, Cirkus Kæphøjs artister og mange andre.

Efter at have åbnet arrangementet tog Søren Kjærsgaard sig tid til at besøge de mange boder.

 

 Feedback

Sidst opdateret

24.03.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyck Augustesen