Spring til indhold

FrivilligCenter Holbæk besøger to biblioteker i denne uge

Som et led i strategien om at nå ud til alle lokalområderne, tager FrivilligCenter Holbæk rundt til både Svinninge Bibliotek og Orø Bibliotek i denne uge
08.04.2014

Besøget på bibliotekerne er en kærkommen lejlighed til at få hilst på de lokale foreninger, og høre om de projekter og de udfordringer de oplever aktuelt.

Besøget på Svinninge Bibliotek foregår tirsdag 8. april kl. 15-19, og besøget på Orø Bibliotek foregår onsdag 9. april kl. 17-18.30.

- De to sidste besøg på bibliotekerne i hhv. Jyderup og Tølløse har været rigtig givtige. Der har været mange lokale foreningsfolk forbi på dagen, og jeg har lært rigtig meget om deres arbejde, oplyser frivilligkonsulent Jens Albagaard.

FrivilligCenter Holbæk er et tilbud til foreninger og frivillige i hele kommunen. Derfor skal det ikke kun være muligt at træffe frivilligkonsulenten i lokalerne på Kasernevej i Holbæk. Det skal nemt og tilgængeligt at møde centeret.

- Det er derfor meget vigtigt for FrivilligCenter Holbæk, at få den her type lokale besøg, så vi kan mødes på foreningernes og de frivilliges egen "hjemmebane".Feedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard