Spring til indhold

Frivilligcenter on tour

FrivilligCenter Holbæk rykker for første gang fra kasernen og ud på lokalbibliotekerne i Tølløse, Jyderup og Svinninge
06.01.2014

PRESSEMEDDELELSE

Første etape af touren starter på tirsdag den 7. januar i Jyderup, og derefter kommer centrets frivilligkonsulent på besøg i alt tre gange i Tølløse, to gange i Svinninge og seks gange i Jyderup. Touren slutter først den 2. december.

Frivilligkonsulent Jens Albagaard forklarer, at formålet med touren er at give frivillige i foreninger, klubber og andre sammenhænge tips og tricks til at klare hverdagens store og små udfordringer samtidig med at de frivillige kan møde hinanden og udveksle erfaringer og idéer.

- Jeg regner med, at især fundraising og rekruttering vil være emner, som de frivillige gerne vil have input til, men forsikring, børneattester og andre praktiske forhold er også nogle af de typiske spørgsmål, forklarer han.

FrivilligCenter Holbæk

Frivilligcentret blev etableret i juni og hører normalt hjemme på kasernen i Holbæk. Centret arbejder med at støtte de frivillige foreninger og styrke deres arbejde og vilkår. Indtil videre har blandt andre en ny kunstforening i Tølløse fået hjælp til at etablere sig, og en forening for demente har fået support i forhold til rekruttering af en ny frivillig leder.

- Normalt kommer folk og besøger os i frivilligcentret på kasernen, men nu tager vi altså ud og besøger de frivillige hjemme hos dem i deres lokalområder. Jeg glæder mig meget til at komme rundt og møde folk, og forhåbentlig bliver vi alle sammen lidt klogere, siger han.

Frivilligkonsulent Jens Albagaard besøger de lokale biblioteker fra kl. 15.00-19.00. Datoer findes på www.facebook.com/frivilligcenterholbaek/events. Tilmelding er ikke nødvendig.Feedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard