Spring til indhold

Gældsrådgivning på vej

Mange har efterspurgt det, man har brug for det - og nu er det snart på vej!
13.05.2014

Står man i en situation, hvor man har brug for hjælp til at overskue sin egen økonomiske situation, men har ikke selv de nødvendige ressourcer - hverken menneskeligt eller økonomisk - så kan man opsøge en frivillig gældsrådgivning.

Desværre findes der ikke en sådan i Holbæk. De nærmeste ligger i Næstved og København, og det er der ikke mange, der har mulighed for at drage nytte af.

Derfor er der gennem længere tid flere og flere, der har efterspurgt en mulighed for lokal gældsrådgivning i Holbæk.

Nu er der så heldigvis nogen, der arbejder på at etablere en frivillig gældsrådgivning i Holbæk. Arbejdet er stadig i sin spæde opstart, men efter sommerferien regner initiativtagerne med at kunne lancere et tilbud.

Er du interesseret i at give en hånd med som frivillig gældsrådgiver, så hører vi gerne fra dig. Der vil blive sørget for nødvendig uddannelse og oplæring, så du er stærkt rustet til opgaven.

Vil du høre mere, så ring til Allan T. Lystrup på telefon 72 36 61 66 eller Jens Albagaard på telefon 72 36 99 53.Feedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Frivillig Gældsrådgivning i Holbæk

Frivillig Gældsrådgivning i Holbæk har åbent hver onsdag kl. 16.30-19.30 og du finder den på FrivilligCenter Holbæk, Rådhuspladsen 1, 4300 Holbæk.

 

Læs mere her

 

Kontakt

FrivilligCenter Holbæk
Rådhuspladsen 1
4300 Holbæk

Telefon: 72 36 17 30

E-mail: frivilligcenter@holb.dk

Web: www.frivilligcenterholbæk.dk