Spring til indhold

Gang i Fredensborg på inspirationsbesøg

Medarbejdere fra natur- og sundhedsprojektet Gang i Fredensborg var på besøg i Holbæk for at høre om vores arbejde med frivillighed
31.01.2014

Onsdag 29. januar 2014 havde vi besøg af fire medarbejdere fra projektet Gang i Fredensborg. De var på besøg hos os for at høre om Holbæk Kommunes arbejde med frivillighed.

Gang i Fredensborg er et partnerskab mellem Fredensborg Kommune og Naturstyrelsen, som går ud på at skabe bedre sundhed ved hjælp af naturen.

- Vi kunne fortælle dem om både den måde vi arbejder strategisk med frivilligheden internt og eksternt i Holbæk Kommune, siger Jens Albagaard, frivilligkonsulent fra FrivilligCenter Holbæk.

- Og samtidig fortalte vi om det praktiske arbejde vi udfører, der er med til at styrke det frivillige arbejde i Holbæk. Både det frivillige arbejde, som kommunen er involveret i, men også eksempler på andre typer af frivilligt arbejde, hvor frivillige foreninger bruger naturen som "legeplads" for frivilligt arbejde.

Gang i Fredensborg fik lejlighed til at høre om frivillighed fra både frivillighedskoordinator i Holbæk Kommune, Bente Meehan, og fra kultur- og fritidschef Brian Ahlquist. Besøget bød også på en lille udflugt til Tuse, hvor en frivillig fra Tuse Kogræsserlaug fortalte om deres projekt med pasning af køer og græsning af et grønt areal i udkanten af Tuse by.

Læs mere om Gang i Fredensborg på deres Facebook-side.

Og læse mere om Tuse Kogræsserlaug på deres hjemmeside.Feedback

Sidst opdateret

10.03.2017

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard