Spring til indhold

Ildsjæle starter bordtennis i Mørkøv

Ud af resterne af bordtennisklubben, der lukkede i Jernløse sidste sæson, starter lokale ildsjæle nu en bordtennisklub i Mørkøv
26.08.2014

Fra mandag 1. september er det muligt at spille bordtennis i den nye Mørkøv Bordtennisklub. Det er erfarne folk, der står bag den nye klub. Sidste sæson lukkede Jernløse Bordtennisklub, da de mistede deres spille- og træningssted. Med formand Flemming Kjærgaard i spidsen lykkedes det dog de ukuelige bordtennisfolk at få adgang til Smededal Efterskole i Mørkøv.

Derfor besluttede de af åbne en ny bordtennisklub i Mørkøv.

Allerede i gang med aktiviteter

Den nye klub er allerede i gang med deres aktiviteter. I sommerferien deltog 11 børn i alderen 7-12 år i en to dage lang bordtennisskole, hvor børnene kunne få teknikmærker go vinde medaljer i en turnering. Alle fik de et diplom med hjem fra bordtennisskolen.

Kom og prøv det selv

Vil man prøve bordtennis selv og se klubben an, så kan man komme til introaften 26. august kl. 17.45 på Smededal Efterskole. Klubben er åben for alle.

- Det er vores mål at skabe en klub med sjov og spændende træning. Vi vil gerne ud og vise klubfarverne frem på en positiv måde ved stævner og turneringer, fortæller formand Flemming Kjærgaard.

 Feedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard