Spring til indhold

Julehilsen fra Frivilligjob.dk

I 2014 er der kommet 32 nye frivillige om dagen via jobportalen Frivilligjob.dk
12.12.2014

Jobportalen Frivilligjob.dk har udsendt denne julehilsen til alle deres brugere. Hvis du og din forening ikke allerede bruger Frivilligjob.dk til at rekruttere nye frivillige, så det måske nu, I skal i gang med.

Tak for samarbejdet i 2014

Med denne lille julehilsen vil vi gerne takke dig, fordi du som bruger af frivilligjob.dk er med til at gøre det lettere at blive frivillig i Danmark.

Sidens 498.404 besøgende har i 2014 haft mere end 6.724 opslag om frivilligt arbejde at vælge i mellem over hele landet. I årets første tre kvartaler er der i alt afsendt 9.002 ansøgninger - det svarer til mere end 32 nye frivillige hver eneste dag!

Vi ser frem til et spændende 2015 med endnu flere opslag og frivillige, men også en række forandringer.

I øjeblikket arbejder vi på at forbedre design og brugervenlighed på frivilligjob.dk - så glæd dig til et helt nyt udtryk i 2015.

Desuden arbejder vi på at optimere ansøgningsprocessen, så det bliver nemmere for både foreninger og ansøgere, og vi vil i 2015 arbejde mere målrettet med at samle viden om online rekruttering - gerne med hjælp fra alle jer, der bruger frivilligjob.dk i jeres daglige rekrutteringsarbejde.

Har du idéer til forbedringer af frivilligjob.dk så skriv til kimie@frise.dk - vi vil altid gerne have jeres input!

Vi udvider desuden paletten af services i det nye år. I kan blandt andet få ekstra opmærksomhed på jeres opslag ved at tilkøbe det øverste banner på forsiden. Hvis I vil have flere informationer om dette, så kontakt kimie@frise.dk.

God jul og godt nytår fra hele holdet bag frivilligjob.dk ... Vi ses i 2015!

Kimie Ann Kragh, Thomas Glud Skjødt og Thorbjørn Lautrop Nielsen

 

Besøg Frivilligjob.dk

 Feedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Lokale frivilligjobs

Er du på udkig efter et lokalt frivilligjob, så er det her du med fordel kan fortsætte din søgen.

Kig her!