Spring til indhold

Lokale foreninger kan nu kopiere gratis på bibliotekerne

FrivilligCenter Holbæk forbedrer vilkårene for de lokale foreninger og indfører gratis kopiering på kommunens biblioteker
07.01.2014

Som man kunne læse i Nordvestnyt lørdag 4. januar 2014, så bliver det snart muligt at tage gratis kopier til sin forening. Nærmere bestemt fra mandag 13. januar 2014.

Da Frivillighedseksperimentariet under Holbæk Kommune i 2011 arbejdede intensivt med at skabe rammerne for endnu bedre vilkår det frivillige arbejde, lyttede de til en følgegruppe af repræsentanter fra lokale frivillige foreninger og organisationer. Der kom mange ønsker fra følgegruppen. Ét af dem var, at der skulle være et frivilligcenter i Holbæk, og det blev oprettet 1. juni 2013. Et andet ønske var muligheden for at kunne kopiere til foreningens daglige drift.

Aftale med Holbæk Bibliotek

Dette ønske bliver nu indfriet! FrivilligCenter Holbæk har indgået en aftale med Holbæk Bibliotek og de lokale biblioteker i Jyderup, Svinninge og Tølløse om gratis kopiering til de lokale foreninger. Ordningen træder i kraft mandag 13. januar 2014.

Med ordningen kan foreningerne besøge bibliotekerne i deres bemandende åbningstider og få taget gratis kopier til deres forening.

Kopicertifikat

Det eneste, det kræver, er et kopicertifikat underskrevet af foreningens formand. Det skal vises til personalet i skranken på biblioteket, før man kan få taget de gratis kopier. Kopicertifikatet fås ved henvendelse til FrivilligCenter Holbæk.

 Feedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Kontakt

FrivilligCenter Holbæk
Rådhuspladsen 1
4300 Holbæk

Telefon: 72 36 17 30

E-mail: frivilligcenter@holb.dk

Web: www.frivilligcenterholbæk.dk