Spring til indhold

Lokale støttekroner i Jyderup

De lokale handlende i Jyderup støtter det lokale foreningsliv med pengedonationer
15.09.2014

I Jyderup Posten kan man læse, at flere af de lokale handlende i Jyderup - bl.a. Super Brugsen og Eurospar, støtter de lokale foreninger med pengedonationer af forskellig størrelse.

Det er ikke så tit, man hører om, hvad pengene bliver brugt til, men det laver vi om på her.

Skarridsø Spejderne

Skarridsø Spejderne har ca. 70 spejderen fra 1. til 9. klassetrin. Derudover har de ca. 20 frivillige voksne, der sørger for alt arbejdet med børnene, aktiviteter og fundraising.

Deres donation er gået til at købe nye borde og bænke til deres udendørs arealer.

Jyderup Gymnastikforening

Jyderup Gymnastikforening har masser af medlemmer, og de forsøger hele tiden af udvikle deres forening til gavn for medlemmerne.

Deres donation er gået til at sende instruktører og hjælpeinstruktører på kursus, indkøbe nye, moderne redskaber og til at tilbyde frikontingent til børn af økonomisk vanskeligt stillede forældre.

Desuden har de sendt deres juniorhold på en oplevelsesrig tur til Island, og børnegymnasterne skal på den årlige tur til Vejstrup.

Floorballklubben Jyderup Farmers

Jyderup Farmers er ikke så kendt og udbredt som mange af de andre lokale foreninger, men arbejder hårdt for at etablere sig i lokalsamfundet.

Deres donation er gået til at betale for turneringsgebyrer for deres hold samt at indkøbe stave til de nye U11-spillere.

 

Send os en god historie om donationerFeedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Send os et tip

Send os et tip, hvis du har en god historie, som vi gerne må fortælle videre.

Smid en mail om det