Spring til indhold

Nordvestnyt roser de frivillige

I en leder i Nordvest fra onsdag 23. april 2014 er der ros at finde til de frivillige, der i samlet flok løfter en stor og vigtig opgave
24.04.2014

"Brugen af frivillige til at løse opgaver for det offentlige er et omdiskuteret emne - ikke mindst i tider som nu, hvor kommunerne gennemgår budgetterne med tættekamme for at finder steder, hvor der kan ske nedbringelse af de driftsudgifter, som der er færre til at betale via skatterne."

Sådan indleder Nordvestnyt deres leder i avisen fra onsdag 23. april 2014. Men skulle man være nervøs for, at der nu ville komme en opsang til de frivillige om ikke at lade sig udnytte af kommunerne, så bliver man heldigvis positivt overrasket.

Nordvestnyt pointerer, at kommunerne er dygtige til at afbalancere opgaverne, så de ansatte tager sig af de professionelle opgaver, og de frivillige er et supplement til dette. Men lederen pointerer også, at de frivilliges indsats mange steder har så stor en betydning for brugernes opfattelse af serviceniveauet, at de er nærmest uundværlige.

"Uden de frivillige ville det se sølle ud!"

Så klart og præcist bliver de frivillige rost i Nordvestnyt.Feedback

Sidst opdateret

24.03.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyck Augustesen