Spring til indhold

Ny kulturkalender i Holbæk

Så er der godt nyt på kommunikationsfronten for alle jer, der har arrangeret aktiviteter på kulturholbæk.dk
29.08.2014

1. juli 2014 gik Holbæk Kommunes nye hjemmeside i luften. Derfor nedlægges vores hidtidige, fælles kulturkalender www.kulturholbæk.dk og erstattes af www.oplevholbaek.nu.

Oplev Holbæk

Fra 1. oktober kan der ikke oprettes nye aktiviteter på kulturholbæk.dk., men frem til 31. december 2014 er det muligt at flytte allerede indtastede arrangementer over i det nye system. Da der meget gerne skulle være noget indhold på den ny side fra start, opfordrer jeg alle til at få flyttet deres arrangementer over på den ny platform så hurtigt som muligt. Det kræver, at de genindtastes.

Gratis at benytte

Holbæk Kommune driver den ny hjemmeside, og den er derfor GRATIS for alle at benytte.

Den ny hjemmeside bliver både en del af Holbæk Kommunes hjemmeside, ligesom den kan tilgås via egen url. Den leveres af KULTUNAUT, som mange er bekendt med i forvejen.

ALT skal derfor i fremtiden indtastes via deres hjemmeside. Når det én gang er indtastet i KULTUNAUT, vil det både vises nationalt på KULTUNAUT og lokalt på oplevholbaek.nu.

Den ny side skulle give langt bedre synlighed samt muligheder ift. aktørernes forskellige behov, ligesom den samler alt under én hat. F.eks. bliver der mulighed for foreningsnyt samt tilkøb af synlighed på visitholbæk.dk.

Support

Vær opmærksom på, at hverken Holbæk Kommune eller Kulturholbæk.dk yder support ift. oprettelsen af arrangementer på den ny hjemmeside. Det hele foregår via KULTUNAUT.

Informationsmøde

Som en lille service afholder Holbæk Kommune en informationsaften, hvor der bliver mulighed for at se systemet i funktion, og hvor vi også for en god ordens skyld viser, hvordan man opretter aktiviteter i systemet.

Vi er selvfølgelig også klar til at besvare spørgsmål, hvis der er behov for det.

Informationsmødet afholdes onsdag 10. september kl. 19.00 i Caféen på Kulturkasernen, Kasernevej 43, Holbæk.

 Feedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard