Spring til indhold

Stor årlig event i Holbæk

Holbæk Kommune planlægger en stor årlig event i pinsen, hvor der vil være rig lejlighed for det frivillige foreningsliv til at deltage
30.05.2014

Kultur- og Fritidsudvalget i Holbæk Kommune har netop godkendt en eventstrategi for Holbæk Kommune, der lægger op til en stor årlig event i pinsen. Eventstrategien skal nu også godkendes i Økonomiudvalget og i Byrådet, hvor der skal findes finansiering til eventstrategien.

Det bliver Holbæk Fjord og havnene, der bliver omdrejningspunkterne i den årlige event. Eventen skal bæres af den lokale historie, lokale initiativer og styrker.

- Idéen er at lave en årlig event i pinsen omkring havnen og fjorden, der kan tiltrække 25-30.000 mennesker. Det skal være stort, attraktivt og unikt og være med til at sætte fokus på, hvad Holbæk kan blive kendt for, fortæller Emrah Tuncer (formand for Kultur- og Fritidsudvalget) til Nordvestnyt.

Som til Træskibsfestival 2013 og Holbæk i pinsen 2014 - Holbæk i krig - vil der også fremover blive rig lejlighed for det frivillige foreningsliv i Holbæk til at bidrage til at gøre eventen stor og unik. En bærende del af eventen kan løftes af foreninger, der samtidig får lejlighed til at vise sig selv og deres aktiviteter frem for en bred offentlighed.

Det forventes, at Byrådet inden sommerferie godkender den nye eventstrategi.Feedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard