Spring til indhold

Vil du hjælpe med at lave en sansefestival?

Specialcenter Holbæk vil gerne lave en sansefestival for voksne udviklingshæmmede borgere, men de har brug for hjælp til at gøre det til en minderig, festlig og farverig dag for alle
18.06.2014

Specialcenter Holbæk ønsker at Sansefestivallen skal pirre syns-, høre-, smags-, lugte- og følesansen, så de udviklingshæmmede kan få oplevelser som medarbejderne ikke kan give i hverdagen. Det er primært en festival for de som enten ser, hører og/eller går dårligt og har brug for anderledes måder at blive stimuleret på.

Derfor vil de gerne spørge, om du har lyst til at være med?

Vil du komme og vise det, du kan eller har lavet – må de smage dit syltetøj, er du glad for at synge, høre dine melodier, se dig trylle eller varme dem ved dit bål?

Måske har du en besøgshund eller en kanin, der gerne vil kæles for, eller en vogn de kan få en køretur i, eller noget helt andet som kan få dagen til at blive et væld af oplevelser for nogle borgere, som ikke har de samme muligheder som du og jeg.

Du skal ikke lade dig begrænse af vores ideer ... måske laver du noget de slet ikke havde tænkt på.

De forestiller sig, at I taler sammen en enkelt gang eller to inden dagen, og at du er med på hele festivaldagen, hvis du kan - og ellers i et kortere tidsrum.

De vil glæde sig meget til samarbejdet med dig...!

Har du fået lyst til at høre mere om Sansefestivallen, er du velkommen til at maile eller ringe til May-Britt Schlicker, tlf. 72 36 57 42, e-mail maysc@holb.dk eller Vibeke Steen Hansen, tlf. 72 36 39 53, e-mail viha@holb.dk

Med venlig hilsen

May-Britt Schlicker

Afdelingsleder Solgården
Mellemvang 9, 4300 Holbæk

 Feedback

Sidst opdateret

06.03.2019

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard