Spring til indhold

Vinder af Aktivitetsprisen 2013

Susanne Knudsen fra Kundby blev søndag aften hyldet som vinderen af årets aktivitetspris ved Sankthansfesten i Strandparken
25.06.2013

SusanneknudsenSusanne er et strålende bevis på hvordan en frivillig indsats kan bidrage til udviklingen af et lokalområde og samtidig profilere kommunen udover kommunegrænsen, ja sågar ud over landegrænsen.

Susanne er en rigtig ildsjæl, der brænder med hele kroppen og det er svært ikke at blive ramt af hendes varme engagement.
Susanne tager sig af store arrangementer, såsom kulturuger, byfester med gadekampe, når der er DGI landsstævne m.m., og når der skal kæmpes på barrikaderne for hendes by, skole el. lign. går hun også forrest. Også når det gælder kulturen i de større sammenhænge er hun på banen, som f.eks. ved teaterfestivallen i Holbæk, og som debattør og rådgiver ved frivillighedsmøder og lign.

Hun er for tiden fast primus motor og instruktør på den traditionsrige Svinninge Revy, hun arrangerer stavgangsture, initiativtager til madklubben i Kundby, redaktør af Kundby Kalenderen og nyhedsbrevene og meget, meget mere, og disse nævnte ting er bare inden for det seneste år.

Sidst men ikke mindst, er hun en af frontpersonerne i Kundby Fitness Park, som har fået stor opmærksomhed på mange fronter. Her er noget lokalt, som har givet genlyd helt til Norge, flere steder i Danmark og på mange af kommunens kontorer.

Stort tillykke til Susanne.

 Feedback

Sidst opdateret

24.03.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyck Augustesen