Spring til indhold

Nyhedsbrev #01-2013

11.10.2013

Åbning af FrivilligCenter Holbæk

Fredag 27. september 2013 åbnede FrivilligCenter Holbæk officielt. Det skete i forbindelse med fejringen af Frivillig Fredag 2013 på Eksercerpladsen v/ Kulturkasernen i Holbæk, hvor over 40 foreninger deltog, og hvor ca. 500 besøgende kiggede på og oplevelse et bredt udsnit af det frivillige arbejde i Holbæk Kommune.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Emrah Tuncer, holdte den officielle åbningstale på FrivilligCenter Holbæk og bød alle foreninger og frivillige velkommen i centeret.

Læs om åbningen af FrivilligCenter Holbæk.

Læs om Frivillig Fredag 2013.

Hos FrivilligCenter Holbæk kan du få gratis rådgivning om foreningsdrift, rekruttering af frivillige, projektudvikling, økonomi og meget andet. Kig forbi vores center eller ring og få en snak med frivilligkonsulent Jens Albagaard på telefon 72 36 99 53.

FrivilligCenter Holbæk har ikke endnu planlagt nogle kurser for frivillige, men det er der heldigvis andre der gør. Fx tilbyder Folkeoplysningsudvalget og Kultur- og Fritidssekretariatet i Holbæk Kommune førstehjælpskurser i oktober og november. Kurserne er gratis.

Vi har oprettet en møde- og kursuskalender på vores hjemmeside, hvor vi giver en samlet oversigt over de møder og kurser, der er åbne for alle foreninger og frivillige. Hvis du arrangerer sådan nogle eller bare har kendskab til dem, så giv os et praj på frivilligcenter@holb.dk.

Du kan se vores FCH Aktivitetskalender her

Som forening eller frivillig i Holbæk Kommune kan du gangske gratis låne mødelokaler hos FrivilligCenter Holbæk. Ring eller skriv til os og hør om de er ledige.

Se hvordan du låner mødelokaler her.

Fundraising

Mange kæmper med at finde finansiering af foreningens drift og projekter. Det er en altid tilbagevendende og besværlig opgave. Det kan nu gøres en lille smule lettere.

Holbæk Kommune har købt adgang til et værktøj, der hedder PuljeGuiden. Det er en oversigt over puljer og fonde i hele landet, og du kan nu få gratis adgang til denne oversigt.

Læs om PuljeGuiden og fundraising her.

Hjemmeside til FrivilligCenter Holbæk

En vigtig opgave for FrivilligCenter Holbæk er at være med til at synliggøre frivilligheden i Holbæk Kommune. Derfor er der blevet oprettet en særskilt hjemmeside for centeret, hvor der ikke bare fortælles en masse nyhederne om lokal frivillighed, men også tilbydes en masse viden om frivilligt arbejde og foreningsdrift.

Kig forbi hjemmesiden på www.frivilligcenterholbaek.dk.

FrivilligCenter Holbæk bruger også meget aktivt de sociale medier til at sprede kendskabet til det frivillige arbejde. Centeret er både på Facebook, Twitter og Instagram. Du kan følge med alle tre steder og bidrage til synliggørelsen af den frivillige indsats.

Find os her:
Facebook: www.facebook.com/frivilligcenterholbaek
Instagram: www.instagram.com/frivilligcenter

Digital opslagstavle

Et helt nyt tiltag for interaktiv kommunikation mellem foreninger og frivillige i Holbæk Kommune kan du finde på centerets hjemmeside. Det er vores digitale opslagstavle Frivillig-til-frivillig. Den er en mulighed for at kunne skrive beskeder og opslag til hinanden, så de kan ses af alle foreninger og frivillige på én gang. Du kan bruge den til fx opslag af frivilligjobs, byttebørs, eventmarkedsføring og meget, meget mere.

Den fungerer ved, at du skriver et "tweet" via sin Twitter-profil og afslutter beskeden med #frivilligtilfrivillig. Herefter kommer beskeden automatisk på den digitale opslagstavle. Hvis du ikke har en Twitter-profil i forvejen, så hjælper vi gerne med at oprette en til dig.Feedback

Sidst opdateret

01.05.2018

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Tilmeld nyhedsbrev