Spring til indhold

Nyhedsbrev #03-2014

31.01.2014

Gratis kopiering til foreningerne

FrivilligCenter Holbæk har indgået en aftale med Holbæk Bibliotek og de lokale biblioteker i Jyderup, Svinninge og Tølløse om gratis kopiering til de lokale foreninger.

Med ordningen kan foreningerne besøge bibliotekerne i deres bemandede åbningstid og få taget gratis kopier til deres forening.

Det eneste, der kræver, er et kopicertifikat underskrevet af foreningens formand. Det skal vises til personalet i skranken på biblioteket, før man kan få taget de gratis kopier.

Kopicertifikatet kan fås ved henvendelse til FrivilligCenter Holbæk på frivilligcenter@holb.dk.

Læs mere om kopiordningen og de få begrænsninger her.

FrivilligCenter Holbæk på tour

I løbet af 2014 kommer FrivilligCenter Holbæk rundt omkring i kommunen for at komme tættere ud til de lokale foreninger. En gang om måneden besøger vi et af lokalbibliotekerne i hhv. Jyderup, Svinninge og Tølløse.

Næste gang er på tirsdag 4. februar i Tølløse. Der er sendt særskilt invitation ud til de lokale foreninger om dette besøg.

På vores Facebook-side kan du se, hvornår vi kommer på besøg på lokalbibliotekerne: www.facebook.com/frivilligcenterholbaek/events

Læs mere om touren her.

Digitalisering af børneattester

Arbejdet med at indhente børneattester fra trænere og ledere i blandt andet idrætsforeningerne digitaliseres nu. Det betyder, at der fremover ikke vil være blanketter og papirgange mellem forening og træner.

Det er Rigspolitiet, som har udviklet et digitalt system til indhentelse af børneattester. Indhentelsen vil frem over ske via foreningernes CVR-nummer, og henvendelsen til trænerne/lederne vil ske via deres e-boks. Herefter kan trænerne/lederne ved at anvende NemID give samtykke til indhentelse af oplysninger i Kriminalregisteret.

Det vil således ikke længere være nødvendigt for foreningerne at udskrive blanketter og indhente fysiske underskrifter.

Det digitale system er dog ikke trådt i kraft endnu, hvorfor man fortsat skal indhente børneattester på sædvanlig vis.

Læs mere om de digitale børneattester her.

Brug Facebook til at reklamere...

Rigtig mange foreninger har begivenheder, de gerne vil reklamere for. Det kan man gøre på egne hjemmesider, egne Facebook-sider, i avisen og mange flere steder.

FrivilligCenter Holbæk vil gerne hjælpe med dette, og derfor kan foreninger også få reklameret for deres begivenheder på centerets Facebook-side.

Send en mail til frivilligcenter@holb.dk og fortæl om begivenheden, så vi kan viderebringe budskabet. Husk at sende et link, et billede eller anden brugbar information med.Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Tilmeld nyhedsbrev