Spring til indhold

Nyhedsbrev #05-2014

30.07.2014

Aktivitetspuljen lanceres med 150.000 kr.

Har du et spændende frivillighedsprojekt, men står og mangler lidt penge til at få det realiseret, så er der godt nyt. Vi lancerer nu Aktivitetspuljen med 150.000 kr. årligt.

Som endnu et led i at understøtte og styrke det frivillige arbejde i Holbæk Kommune, bliver Aktivitetspuljen nu lanceret.

Aktivitetspuljen er en årlig pulje penge på 150.000 kr., der skal uddeles af frivillige og til frivillige. Det bliver det nyetablerede Frivilligrådet, der står for de løbende uddelinger fra Aktivitetspuljen.

Læs mere om Aktivitetspuljen her.

Flere fyraftensmøder om frivilligkoordinering

FrivilligCenter Holbæk fortsætter nu rækken af fyraftensmøder under temaet frivilligkoordinering. På første møde i rækken i foråret skrabede vi lidt til temaet, men nu dykker vi grundigere ned og beskæftiger os med emnerne Organisering, Rekruttering og Motivation.

De tre fyraftensmøder ligger på følgende dage:

  • Onsdag 13. august 2014: Frivilligkoordinering 2 - Organisering
  • Onsdag 27. august 2014: Frivilligkoordinering 3 - Rekruttering
  • Onsdag 10. september 2014: Frivilligkoordinering 4 - Motivation

Læs mere om fyraftensmøderne her.

FCH Aktivitetskalender

I FCH Aktivitetskalender kan du få en oversigt over møder og kurser hos FrivilligCenter Holbæk samt diverse arrangementer hos lokale foreninger.

Hvis du vil have et arrangement fra din forening med i aktivitetskalenderen, så send en mail til frivilligcenter@holb.dk.

Vær opmærksom på at arrangement skal være med offentlig adgang.

Tag et kig i FCH Aktivitetskalender her.

Find jeres frivillige på Frivilligjob.dk

Gennem noget tid har vi opfordret alle foreninger til at bruge den gratis portal Frivilligjob.dk, når der skulle søges efter frivillige til foreningerne. Det gør vi stadig. Og det er også der vi opfordrer de frivillige til at lede efter spændende frivilligjobs.

Vi gør det, fordi vi gerne vil skabe et samlet overblik over de frivilligjobs, der findes lokalt i Holbæk Kommune. Derfor håber vi, at du vil hjælpe med det - og lægge din forenings frivilligjobs derind også.

Det er en nem og overskuelig portal, der kan benyttes kvit og frit af alle foreninger.

Har du brug for hjælp til det, så kontakt os straks.

Du finder portalen Frivilligjob.dk her.

 

 Feedback

Sidst opdateret

24.03.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyck Augustesen

Tilmeld nyhedsbrev