Spring til indhold

Nyhedsbrev #06-2014

04.09.2014

Workshop om gratis hjemmesider

Onsdag 17. september holder vi en workshop om oprettelse af gratis hjemmesider i det gratis CMS-system Wordpress. Da vi skrev ud om det 22. august gik der ikke mere end tre dage, så var workshoppen overtegnet.

Der står lige nu fem foreninger på venteliste, og vi arbejder på at stable en ekstra workshop på benene.

Læs om workshoppen her.

OplevHolbæk – ny kulturkalender

1. juli gik Holbæk Kommunes nye online kulturkalender OplevHolbæk i luften på www.oplevholbaek.nu

Det betyder samtidig, at den gamle kulturkalender kulturholbæk.dk ophører pr. 1. oktober. Det vil dog være muligt at flytte allerede indtastede arrangementer i denne kalender over i den nye helt frem til 31. december.

Det er gratis at benytte den nye kulturkalender OplevHolbæk.

Læs mere om OplevHolbæk her.

Sæt frivilligheden i system

Synes du, det er svært at finde frivillige til din forening? Så skulle du måske overveje at gøre, som du har gjort i den jyske fodboldklub Hammerum IF.

De har nemlig kortlagt alle deres frivillige opgaver, så det er tydeligt for alle, hvor lang tid en opgave tager, og hvad den præcis går ud på. På den måde har de fået meget lettere ved at finde frivillige til klubbens opgaver.

Læs mere om Hammerum IF her.

Rabataftale med DitoBus

Som noget helt nyt kan FrivilligCenter Holbæk tilbyde alle foreninger, organisationer og grupper af frivillige en rabataftale, hvor det er muligt at få rabat på kørsel med turistbusser fra DitoBus.

Vi håber at kunne tilbyde flere rabataftaler med tiden, så send os gerne et tip, hvis du kender til én – eller bare godt kunne tænke dig en helt specifik rabataftale.

Læs mere om rabataftalen med DitoBus her.Feedback

Sidst opdateret

06.10.2015

Ansvarlig redaktør

Jens Albagaard

Tilmeld nyhedsbrev