Spring til indhold

Nyhedsbrev #08-2014

04.11.2014

Ansøgninger til Aktivitetspuljen

Frivilligrådet uddelte for første gang penge fra Aktivitetspuljen 24. september 2014 – og modtagerne fik deres bevillinger til Frivillig Fredag 2014 to dage senere.

Nu er det ved at være tid til næste møde i Frivilligrådet. Derfor er det også ved at være frist for indsendelse af ansøgninger til Aktivitetspuljen. Næste møde i Frivilligrådet er onsdag 26. november 2014 – og da fristen for ansøgninger er 14 dage før, så er fristen denne gang senest 14. november 2014.

Du kan læse mere om Aktivitetspuljen her.

Workshop om gratis hjemmesider

Vi gør forsøget igen og inviterer til en workshop, hvor vi hjælper foreninger med at få en gratis hjemmeside i systemet Wordpress. Belært at sidste gang vi gjorde det, har vi denne gang udvidet workshoppen til fire timer – men stadig "kun" med plads til fire foreninger.

Workshoppen afholdes onsdag 7. januar 2015 kl. 18-22 og det er gratis at deltage.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om workshoppen her.

Husk at sige TAK til de frivillige

Under Frivillig Fredag 2014 lancerede vi en ny kampagne, der sætter fokus på, hvor vigtigt det er at huske at sige TAK til de frivillige.

I al sin enkelhed går det ud på, at jeres forening kan få en t-shirt fra FrivilligCenter Holbæk, hvorpå der står "TAK fordi du er frivillig". T-shirten kan I give til en frivillig i jeres forening, der fortjener et stort TAK for en særlig indsats, vedkommende har gjort for jeres forening.

Det er ganske gratis... Vi vil dog gerne være med, når I giver t-shirten til den frivillige, så vi kan være med til at fortælle den gode historie også til andre foreninger og frivillige.

T-shirten er naturligvis kun af symbolsk værdi, men det vigtige er ikke t-shirten, men den TAK I giver til jeres frivillige.

Kom ud af busken og giv en t-shirt til en frivillig...!

Læs mere om kampagnen og bestil en t-shirt her.Feedback

Sidst opdateret

24.03.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyck Augustesen

Tilmeld nyhedsbrev