Spring til indhold

Nyhedsbrev #11-2015

26.06.2015

Frivillig Fredag med nyt tema

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag 25. september 2015. På den dag fejrer vi igen frivilligheden på Frivillig Fredag 2015.

Temaet i år er Grobund for fællesskaber og derfor sætter vi fokus på styrken ved fællesskaber både i foreninger og i lokalsamfund. Frivillig Fredag 2015 afholdes på et endnu ukendt sted i Holbæk, der vil blive offentliggjort sammen med programmet i løbet af august måned.

Du kan læse mere om Frivillig Fredag 2015 her

Sommerferie

FrivilligCenter Holbæk holder ferielukket i ugerne 27, 29 og 30. Send os i stedet en mail, hvis du vil i kontakt med os, så bliver den besvaret, når vi er tilbage.

Kontakt FrivilligCenter Holbæk

Frivilligrådet fik nye medlemmer

På årsmødet i Frivilligrådet onsdag 13. maj blev der valgt otte nye medlemmer til rådet.

Frivilligrådet består af Klaus Pedersen (Ældre Sagen Holbæk-Jernløse), Eva Nielsen (Friluftsrådet), Niels Hass (ADHD Vestsjælland), Dorte Mogensen (AOF Holbæk), Ivar Thyssen (Skovvejes Blå Spejdere), Jesper Jørgensen (Jyderup GF), Gert Nielsen (Andelslandsbyen Nyvang) og Bo Larsen (Fritidsklubben Bjergtoppen).

Læs mere om Frivilligrådet her

Facebook fortæller om frivillige foreninger

Husk at 'Synes godt om' vores Facebook-side på www.facebook.com/frivilligcenterholbaek. På Facebook deler vi en masse historier og en masse relevant viden om frivillighed, så du kan næsten altid finde noget af interesse for netop dig.

Send også gerne historier fra din forening, som vi kan fortælle videre til andre.

 Feedback

Sidst opdateret

24.03.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyck Augustesen

Tilmeld nyhedsbrev