Spring til indhold

Nyhedsbrev #14-2015

23.12.2015

Nye vilkår for FrivilligCenter Holbæk

I forbindelse med budget 2016-18 har omprioriteringer på kulturområdet betydet, at stillingen som daglig leder af FrivilligCenter Holbæk nedlægges. Derfor fratræder den daglige leder, Jens Albagaard, pr. 31. december 2015 sin stilling, som ikke bliver genbesat. Jens Albagaard starter i stedet pr. 1. januar 2016 som idræts- og foreningskonsulent i Kultur & Fritid, og kommer dermed forsat til at arbejde for frivilligheden.

Du kan læse hele nyheden her

Fælles-skaberne overtager driften af FrivilligCenter Holbæk

Fra starten af 2016 er det fælles-skaberne i Holbæk Kommune, der overtager driften af FrivilligCenter Holbæk - og her fortæller de lidt om fremtiden. Bl.a. kommer der nyt telefonnummer til centeret, og åbningstider ændrer sig.

Du kan læse mere om ændringerne her

Aktivitetspuljen fortsætter uændret i 2016

Selvom der sker mange ændringer på FrivilligCenter Holbæk for tiden, så sker der ikke nogen ændringer ift. Aktivitetspuljen.

Næste uddeling fra Aktivitetspuljen bliver 13. januar 2016 – og ansøgningsfristen er derfor sat til mandag 4. januar 2016 kl. 12.00.

Du kan læse mere om Aktivitetspuljen her

Skolen i virkeligheden

Onsdag 16. december 2016 var ca. 25 foreningsfolk mødt op på Holbæk Bibliotek for at høre mere om portalen Skolen i virkeligheden, der er foreningernes vej ind i folkeskolerne i Holbæk Kommune. Aftenen bød på en interessant introduktion til portalen og mulighederne, og så fik alle deltagerne mulighed for at lægge deres første tilbud ind på portalen.

Du kan se præsentationen fra mødet her

Du kan finde portalen Skolen i virkeligheden her

Glædelig jul og godt nytår

FrivilligCenter Holbæk ønsker alle foreninger og frivillige en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi ses i 2016, hvor der åbnes første gang for personlig betjening tirsdag 12. januar 2016.

 

 Feedback

Sidst opdateret

24.03.2021

Ansvarlig redaktør

Morten Hørlyck Augustesen

Tilmeld nyhedsbrev